SZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁGON

Rendelésed elkészítése 10-15 munkanapot vehet igénybe.

1. INGYENES személyes átvétel Budapesten.

2. Házhozszállítás:

A házhozszállítás díja Magyarországra egységesen bruttó 1890 Ft Gls futárszolgálattal vagy bruttó 1590 Ft Foxpost futárszolgálattal. 

Készpénzben történő utánvételre kizárólag futárszolgálattal való házhozszállítás esetében nyílik lehetőség. A szállítási költség  utánvétel esetén:Gls futárszolgálattal  bruttó 2390 Ft, Foxpost futárszolgálattal bruttó 1990 Ft.

  • Ha a csomagok házhozszállítását a Gls futárszolgálat végzi, belföldi szolgáltatás esetében a várható kézbesítés a felvételt követő munkanapon (de nem időgarantált szállítás).

  • A második kézbestési kísérlet ingyenes.

  • Folyamatos csomag nyomon követési lehetőség.

  • Ha a Foxpost futárszolgálat kézbesíti a csomagot, két munkanap a kiszállítási idő, miután futárunk átvette a csomagot az automatából. A csomagokra kiszállítási időgaranciát nem vállalnak.

  •  A címzettnek nem kell egész nap készenlétben állnia, a futárok 2 órás időintervallumon belül vállalják a csomag kiszállítását, ráadásul közvetlenül fel lehet velük venni a kapcsolatot.

 

3. Foxpost csomagautomatába küldés

Díja: bruttó 990 Ft

  • Automatakereső elérhető ezen a linken

  • Kézbesítés a futár által a csomagautomatából való felvételt követő második munkanapon.

  • A csomagot 3 napig lehet átvenni a Foxpost által sms-ben és e-mailben küldött egyedi nyitókód segítségével.

4. Ingyenes házhozszállítás

Minden 30.000 Ft feletti megrendelést INGYENESEN szállítunk házhoz, vagy az általad kiválasztott Foxpost automatába. 

Csomag újraküldése:

Amennyiben az értesítés ellenére nem veszed át csomagod, és nem jelzed nekünk, az visszakerül hozzánk, a csomagot a szállítási költség újbóli felszámításával tudjuk elküldeni neked. Abban az esetben indítjuk útjára ismét a csomagot, ha annak ellenértékét banki átutalással elutalod és az összeg jóváíródott. Amennyiben egy címről visszakapjuk a csomagot, áruházunk fenntartja a jogot, hogy erre a névre és címre vonatkozóan a továbbiakban elálljon az értékesítéstől.

NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS

Rendelésed elkészítése 10-15 munkanapot vehet igénybe.

 

Standard szállítás (nemzetközi postahálózat igénybevételével), tájékoztató jellegű, becsült szállítási idők:

 

A termékeket mindig elsőbbséggel, ajánlottan és tértivevénnyel küldjük.

 

Európa: 3-5 munkanap

Észak-Amerika: 7-10 munkanap

Ausztrália, Új-Zéland és a Csendes-óceáni térség: 15-20 munkanap

Ázsia: 15-20 munkanap

Latin-Amerika és a Karibi-térség: 20-30 munkanap

Észak-Afrika és a Közel-Kelet: 10-15 munkanap

Szubszaharai Afrika: 20-30 munkanap

 

DHL Express szállítás (EU-ban feladást követő munkanapon)

 

Fizetés során DHL Expressz szállítás is választható. DHL szállítás nem minden országba kérhető, a szállítási opciók kiválasztására fizetés során van lehetőség. A DHL Express szállítás ára fizetés során látható. Kérjük, lépj velünk kapcsolatba a DHL Express szállítási határidők miatt. Mindent megteszünk, hogy a szállítási határidőknek eleget tegyünk, de időgaranciát nem tudunk vállalni. A vámeljárás miatti késedelemért felelősséget nem vállalunk.

 

A szállítási költség a termék árához adódik hozzá és függ attól, hogy milyen szállítási formát választasz, melyik országba lesz a szállítás, melyik terméket és mennyi terméket választasz. Például kabátok és kislány ruhák szállítására csak speciális dobozokban van lehetőség, hogy  megfelelő minőségű termék érkezzen meg hozzád.

 

Mielőtt rendelésed elfogadásra kerülne, a nemzetközi szállítás költségeit minden esetben külön e-mailben megerősítjük. Kérjük, lépj velünk kapcsolatba, ha speciális szállítási kérésed van.

 

A termék/ek az általad megadott címre kerül/nek majd kiszállításra, nem megfelelő cím miatt felelősséget nem vállalunk. Nem vállalunk felelősséget a szállítás során eltűnt vagy ellopott árukért sem.

 

Vámterhek

A Vásárló felelőssége a vámterhek megfizetése és a vámeljárás lebonyolítása. Nem vállalunk felelősséget a vámeljárás lefolytatása miatti szállítási késedelemért.

 

Az EU-ban minden szállítás vámmentes.

FIZETÉSI MÓDOK

1. Banki átutalás/befizetés

Amennyiben ezt a fizetési módot választod, megrendelésed véglegesítése után a rendelés végösszegét az alábbi számlaszámra tudod átutalni 3 munkanapon belül. A megjegyzés rovatba ne felejtsd el feltüntetni a rendelésszámod!

Kedvezményezett: Pavel Gurishev

Számlaszám: 11600006-00000000-83799398

Számlavezető bank: Erste Bank


2. PayPal fizetés


3. Utánvétes fizetés

A rendelés végösszegét a csomag átvételekor is kifizetheted. Készpénzben történő utánvételre kizárólag futárszolgálattal való házhozszállítás esetében nyílik lehetőség. A szállítási költség  utánvétel esetén: bruttó 2290 Ft (Gls) vagy 1990 Ft (Foxpost).